Viata, o batalie de cand ne nastem!

Ce inseamna cuvantul viata? Oare vom afla vreodata ce inseamna viata cu adevarat?
Eu cred ca viata este un labirint cu multe cai de iesire dar putine sunt cele care te duc pe un drum bun. Cei care au reusit sa aleaga drumul bun sunt fericiti dar cei care au luat-o pe caile gresite cu greu se mai pot intoarece pe o cale mai buna. Cum ne nastem incepem sa traim, sa crestem si sa murim. Fiecare om are rolul lui pe aceasta lume, nimeni nu este nascut fara un scop. Viata e mai simpla de atat, trebuie doar sa stii ce vrei de la ea.Pornind de la expresia ”esti ceea ce mananci”, ar trebui sa realizam ca alimentatia are o influenta asupra noastra, atat pozitiva cat si negativa, astfel ca hrana te poate imbolnavi, dar,in acelasi timp , te poate si vindeca.

Alimentul este un produs in stare naturala sau prelucrat care serveste ca hrana si constituie principala sursa de energie pentru corpul uman. Prin urmare, calitatea unui aliment este data atat din sursa din care provine cat si din modul in care este prelucrat.

Sucul Aloe di Creta este natural cu un conținut de 99% din pulpa de Aloe cultivata in insula Creta . Pulpa acestuia provine din frunze proaspăt tăiate din cultura BIO, îmbuteliate având loc doar la câteva ore după recoltare, păstrând neschimbate acțiunile benefice ale plantei.

Din cauza multitudinii existente pe piata, este greu sa ne mentinem un stil de viata sanatos, sa mancam sanatos. In Romania sunt din ce in ce mai mulți oameni care au probleme de supraponderabilitate si obezitate. Acest suc detoxifica corpul și îmbunătățește sistemul digestiv ajuta la recăpătarea greutăți normale este cea mai buna alegere pentru detoxifiere. Ajuta la reducerea colesterolului și îmbunătățește sistemul cardiovascular.