Therabee Gel ofera un tratament eficient impotriva durerilor musculare, articulare sau reumatice.

Therabee Gel are in componenta sa venin de albine, ce actioneaza ca un antiimflamator si ca analgezic impotriva durerilor.

Tratamentele naturiste pe baza de venin de albine sunt foarte eficiente pentru o multitudine de probleme, iar acum, cu Therabee Gel de la VV Telestar este mult mai usor sa beneficiezi de un astfel de tratament in intimitatea casei tale.

Scapa de disconfort simplu si eficient cu Therabee Gel.

Fie ca este vorba de osteoartrită, reumatism sau boli degenerative, gelul Therabee este o solutie care va alina durerea si va ajuta in tratarea acestor boli.

De asemenea, datorita proprietatilor sale, este folosit si impotriva acneei sau a comedoanelor.

Avantajul sau major este faptul ca poate fi aplicat pe orice zona a corpului, fiind de asemenea compatibil cu orice tip de piele.

Textura sa moale si cremoasa il face usor de aplicat, un moment de rasfat, care iti va lasa pielea catifelata si hidratata. Proprietatile sale hidratante il fac si un bun aliat impotriva pielii uscate, contribuind cu o sursa importanta de vitamine si minerale.

Therabee Gel poate fi aplicat in fiecare zi, dimineata si seara, pe zona afectata, masand usor, gelul se absoarbe foarte repede, iar efectele sale se vor vedea in cateva minute, durerea va disparea iar pielea va ramane catifelata si hidratata.

Cu Therabee Gel de la Extramall, durerea musculara sau reumatica vor ramane o amintire!