Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

10 mar. Privire intensa cu noile farduri lichide Joli Joli
1 215
Spre bucuria noastra, in anul 2023 tendintele in machiaj sunt spre culori puternice, vii, bold. Dupa cateva sezoane in care machiajul natural..
10 mar. Crema de zi cu caviar roșu Versace 19V69 Italia
0
Noua gama Versace19V69 ce provine chiar chiar din MILANO-ITALIA, este dedicata in mod deosebit femeilor din Romania, care doresc sa scape de ..
10 mar. Alegeri inspirate pentru machiajul ochilor
0 148
Orice femeie dorește să se simtă frumoasă și fermecătoare în fiecare zi, iar machiajul poate fi arma secreta în atingerea acestui obiectiv. ..
10 mar. Masca Revolution Hyaluronic Joli Joli
1 178
Mască Revolution Hyaluronic Joli Joli este un produs revolutionar pentru orice tip de ten, fiind bogat in acid hialuronic, vitamine și ingred..
10 mar. Beneficiile acidului hialuronic asupra tenului
0 211
Acidul hialuronic, o molecula compusă în mare parte din zaharuri, polizaharide, se găsește în mod normal în organismul uman, in tesutul c..
10 mar. 1x Strobe & Glow Palette Joli Joli + 1x Paleta de contur Joli Joli+ 1x Magic Drop Joli Joli cadou
0 155
Make-up ul este foarte important pentru fiecare dintre noi femeile si cu siguranta mereu vom cauta acele produse care reusesc cu naturalete s..
10 mar. SARMA-ROLL, APARATUL MINUNE DE FĂCUT SARMALE!
0 510
Sarmalele, un preparat tradițional românesc extrem de apreciat, destul de complex, dar si extrem de gustos. Pot fi preparate de gospodine înt..
10 mar. Cum alegem cel mai bun rimel?
0 432
Care sunt cele mai bune rimeluri ? Dacă ești în căutarea unui rimel de senzatie, dar nu știi pe care să-l alegi, te putem ajuta noi ! ..
23 feb. Principalele trucuri pentru un machiaj rezistent
0 244
Toate doamnele și domnișoarele își dores un make up asemanator celui realizat de profesioniști,. Pentru aceasta exista cateva trucuri si tips..
21 feb. LA PARIE SAMPON SILKGEL
0 152
Keratina, uleiul de argan, proteina de grau si silkgelul sunt ingredientele de baza al celui mai nou sampon de curățare La Parie SILKGEL. Păr..
21 feb. 1x Ruj Lipstick Rotten Apple+ 1x Ruj cu effect 3D Cadou Lipstick - Rotten Apple
0 179
Stii care este cel mai popular si mai bine vandut produs de make up? Da, te-ai gandit bine, RUJUL! El este vinovatul care transformă instant ..
21 sept. Aloe di Creta Curcuma
0 314
Cine nu a auzit de Aloe Vera? Sau de superbele insule din Grecia? Cine nu iubeste produsele grecesti? Daca ti am spune ca acum exista un prod..
Afişare 1 - 12 din 128 (11 pagini)