Spre bucuria noastra, in anul 2023 tendintele in machiaj sunt spre culori puternice, vii, bold. Dupa cateva sezoane in care machiajul natural a fost de departe preferatul make up artistilor, in acest sezon revin la moda culorile indraznete, jocurile de culori, texturi si nuante.

Se poate alege fie un fard, fie un eyeliner grafic sau de ce nu, o mascara colorata. Sunt extrem de multe tendinte din care ne putemt inspira ingenios si pe care le putem incorpora cu succes in machiajul de zi sau de party din acest an.

Un ten proaspăt și natural ce pune în valoare cu generozitate trăsăturile feței va fi acompaniat cu succes de un machiaj inspirat al ochilor. Fardul, prin definitie, este un produs cosmetic usor de folosit si de imbinat pentru a scoate in evidenta frumusetea ochilor, dar si pentru a corecta micile imperfectiuni ale acestora.

Fardurile lichide se aplica pe pleoapa mobila, fara a necesita, in prealabil, o baza de machiaj, deoarce aceste farduri pot tine locul acestor baze de machiaj. Pigmentii din fard se fixeaza mai usor pe pleoape, fara a se dispersa pe restul fetei. Fardul de pleoape lichid Joli Joli se aplica usor cu degetul sau cu pensula speciala de care dispune. Se stabilizează în mai puțin de 1 minut, fiind foarte rezistent in timp. Este un fard potrivit pentru toate ocaziile, datorită texturii sale cremoase.

De asemeni il poti folosi atat ca un fard sclipitor, aplicat cu o pensula speciala, cat si ca tus de ochi. Tu decizi cum vrei sa fii in fiecare zi, iar pe extramall.ro poti gasi o gama larga de nuante pentru ca machiajul tau sa fie memorabil, iar ochii tai sa vedeta!