Pachet O Crema Le Parie Pre – Pro & Post Biotic + Un Ser Le Parie + 1 Cadou Hyaluren Le Parie

  • Livrare rapidă

    Oriunde în România
  • Plata online securizată

    Datele tale sunt mereu în siguranță
  • Calitate asigurată

    Distribuim doar produse 100% autentice

79.00 lei 329.00 lei

SKU: 7748993 Categorii: , ,

Descriere

Crema Le Parie Pre – Pro & Post Biotic este o cremă cu un puternic efect anti-înbătrânire care oferă o protecție totală și naturală pielii, acționând timp de 24 de ore. Adevărata inovație a cremei Le Parie este prezența în conținutul ei de a trei elemente care ,practic, înseamnă viață pre, pro și post bioticele.
Pro bioticele, numite și bacterii bune, sunt micro organisme vii care echilibrează flora microbiană a pielii. Oferă hidratare, strălucire și aspect tineresc, neutralizează toxinele și ajută la creșterea strălucirii tenului.

Pre bioticele sunt ca o hrană sau combustibil pentru pro biotice, pe care le stimulează și le dezvoltă.

Post bioticele continuă practic efectele benefice ale pro bioticelor, consolidând bariera protectoare a pielii și diminuând bacteriile nebenefice.

Serul cu prebiotice Le Parie este o altă inovație în domeniu care completează și amplifică efectele utilizării pe termen lung a acestei creme Le Parie. Este un ser care conține prebiotice și inulină, o combinație unică ce îmbunătățește mecasnismele naturale de apărare ale pielii și reduce riscul unor potențiale înfecții.Inulina formeanză o peliculă protectoare, crează o senzație plăcută pe toată suprafața pielii și ajută la eliminarea care sunt reținute în piele pe parcursul expunerii ei la factorii externi.

Hyaluren

Le Parie luptă împreună cu serul și cu crema Le Parie pentru sănătatea și tinerețea veșnică a tenului.

0.0/5
0 review-uri
0
0
0
0
0

Momentan nu sunt review-uri.

Numai clientii autentificati care au cumparat acest produs pot lasa un review.