Pachet 2xPantaloni THERMO SHAPER + 2xThermo Top CADOU

  • Livrare rapidă

    Oriunde în România
  • Plata online securizată

    Datele tale sunt mereu în siguranță
  • Calitate asigurată

    Distribuim doar produse 100% autentice

278.00 lei 518.00 lei

Golește
SKU: Nu se aplică Categorii: ,

Descriere

Thermo Shaper este un echipament revolutionar din industria textilă pe care îl puteți purta zilnic în timpul tuturor activităților. Vă va ajuta să transpirați mult mai mult pentru a ajunge mai repede la greutatea dorită. Deoarece cu Thermo Shaper veți transpira și arde caloriile pur și simplu din mers, veți transpire nu odată, nu de două ori, nu de trei ori, ci veți transpira mult mai mult decât cu ori ce alt articol de îmbrăcăminte.

Vă poate ajuta să eliminați toxinele și să vă purificați și tonifiați pielea pe măsură ce veți pierde în greutate.

Tehnologia sa inovatoare thermoflex dual-layer ce crește căldura corpului atunci când vine în contact cu pielea. Stratul termic intern vă permite să transpirați mai mult în timp ce stratul termic extern absoarbe transpirația păstrând îmbrăcămintea uscată. În timp ce veți transpire veți deveni mai suple, iar Thermo Shaper va rămâne întotdeauna uscat.

Cu Thermo Shaper veți transpira mai mult, veți arde mai multe calorii, veți pierde în greutate și veți deveni mai suple. Nu trebuie să mai vă schimbați viața ca să vă schimbați silueta trebuie doar să folosiți Thermo Shaper.

Thermo Shaper are cusături ce nu vor lăsa urme pe piele, nici nu se va observa sub îmbrăcăminte, acest echipament vă va face să transpirați și să pierdeți în greutate în timp ce vă desfășurați activitățile zilnice.

Informații suplimentare

Alege mărimea

S, M, L, XL, 2XL

0.0/5
0 review-uri
0
0
0
0
0

Momentan nu sunt review-uri.

Numai clientii autentificati care au cumparat acest produs pot lasa un review.