Eco Sweeper 1 + 1 CADOU

Eco Sweeper Eco Sweeper
Cod SKU: 5641464
În Stoc

  • 179,00 Lei


Opinia Clientilor:

Eco Sweeper 1 + 1 CADOU

Iar s-a făcut mizerie? Nu te mai stresa! Nu trebuie să scoți aspiratorul mare și greu, dar nici să stai în genunchi și să te chinui, pentru că oricât de mult ai mătura tot mai rămâne ceva în urmă. Până acum!

ECO SWEEPER schimbă pentru totdeauna modul în care spălați și curățați podelele. Economisiți timp, bani și energie prin utilizarea Eco Sweeper! Proiectată pentru a simplifica curățarea obișnuită a gospodăriei, acest produs inovator este proiectat să dea rezultate pe orice tip de pardoseală, inclusiv marmură, dale, linoleum și lemn de esență tare.

ECO SWEEPER este fabricat dintr-un plastic greu, care oferă o construcție durabilă, dar ușoară, ce vă permite să vă curățați casa fără a vă obosi brațele. Construcția compactă vă permite să o depozitați în orice colț al încăperii.

Accelerați curățarea cu ajutorul acestui instrument care este livrat cu o pâlnie de colectare ce adună gunoiul și murdăria în zonele curățate pentru a curăța fără efort.

Îndepărtați cele mai mici urme de murdărie și lăsați suprafețele strălucitoare cu această mătură inovatoare îmbunătățită cu perii triple ce se rotesc prin forța centrifugală, garantând o acțiune de curățare dură pentru o locuință fără pată.

Uitați de durerile de spate și de brațele obosite! Mătura vine cu un mâner extensibil care șterge cu ușurință cârligele și crăpăturile, fără a vă apleca pentru a ajunge la suprafețele inaccesibile.


  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%
  • 0%

Recenzii pentru Eco Sweeper 1 + 1 CADOU

Recenzii totale (0)
click aici pentru a adăuga recenzie pentru acest produs.


Produse asemănătoare

Radiator Electric Kumtelina

Radiator Electric Kumtelina

R..

149,00 Lei 279,00 Lei

Set Ear Zoom Pro

Set Ear Zoom Pro

E..

199,00 Lei 399,00 Lei

Set 2 Ear Zoom Pro

Set 2 Ear Zoom Pro

E..

329,00 Lei 798,00 Lei

Pachet 2 Radiatoare electrice Kumtelina 1200W - radiator electric