Menu
Your Cart

Eco Sweeper 1 + 1 CADOU

Eco Sweeper 1 + 1 CADOU
Eco Sweeper 1 + 1 CADOU
Eco Sweeper 1 + 1 CADOU
-50 %
Eco Sweeper 1 + 1 CADOU
Eco Sweeper 1 + 1 CADOU
Eco Sweeper 1 + 1 CADOU
Eco Sweeper 1 + 1 CADOU
Această ofertă se încheie în:
Day
Hour
Min
Sec
179,00 Lei
358,00 Lei
Fără TVA: 179,00 Lei

Iar s-a făcut mizerie? Nu te mai stresa! Nu trebuie să scoți aspiratorul mare și greu, dar nici să stai în genunchi și să te chinui, pentru că oricât de mult ai mătura tot mai rămâne ceva în urmă. Până acum!

ECO SWEEPER schimbă pentru totdeauna modul în care spălați și curățați podelele. Economisiți timp, bani și energie prin utilizarea Eco Sweeper! Proiectată pentru a simplifica curățarea obișnuită a gospodăriei, acest produs inovator este proiectat să dea rezultate pe orice tip de pardoseală, inclusiv marmură, dale, linoleum și lemn de esență tare.

ECO SWEEPER este fabricat dintr-un plastic greu, care oferă o construcție durabilă, dar ușoară, ce vă permite să vă curățați casa fără a vă obosi brațele. Construcția compactă vă permite să o depozitați în orice colț al încăperii.

Accelerați curățarea cu ajutorul acestui instrument care este livrat cu o pâlnie de colectare ce adună gunoiul și murdăria în zonele curățate pentru a curăța fără efort.

Îndepărtați cele mai mici urme de murdărie și lăsați suprafețele strălucitoare cu această mătură inovatoare îmbunătățită cu perii triple ce se rotesc prin forța centrifugală, garantând o acțiune de curățare dură pentru o locuință fără pată.

Uitați de durerile de spate și de brațele obosite! Mătura vine cu un mâner extensibil care șterge cu ușurință cârligele și crăpăturile, fără a vă apleca pentru a ajunge la suprafețele inaccesibile.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha