Menu
Your Cart

Ciorapi COMFY SOCKS - Oferta de BlackFriday

Ciorapi COMFY SOCKS - Oferta de BlackFriday
-41 %
Ciorapi COMFY SOCKS - Oferta de BlackFriday
Această ofertă se încheie în:
Day
Hour
Min
Sec
99,00 Lei
168,00 Lei
Fără TVA: 99,00 Lei

Opţiuni disponibile

Vă simțiți picioarele sunt obosite, umflate și durere? Suferiți de probleme circulatorii?

Vă prezentăm COMFY SOCKS! Următorul nivel în domeniul șosetelor cu compresie care calmează și revitalizează.

Acestea sunt cele mai confortabile șosete cu compresie disponibile astăzi! Ușor de purtat, pur și simplu punețile și închideți fermoarul, este atât de ușor!

Compresia confortabilă a șosetelor COMFY SOCKS crește circulația în timp ce reduce umflarea, ajutându-vă să alinați durerea și disconfortul.

Șosetele tradiționale cu compresie sunt incomode și dificil de îmbrăcat. Însă fermoarul foarte rezistent al șosetelor COMFY SOCKS face ușor procesul de a-le pune sau da jos. Folosiți fermoarul pentru comfort instant.

Menține picioarele confortabile! Șosestele anti-oboseală confortabile calmează, masează și energizează-ți picioarele pentru toată ziua și toată noaptea.


Purtați COMFY SOCKS cu tocuri, adidași, cizme, pantofi sau chiar sandale! Ele arată la fel ca șosetele obișnuite, așa că nimeni nu va ști că le purtați. Acum puteți ajuta la calmarea durerilor de picioare toată ziua, în fiecare zi. Doar trageți fermoarul și feriți-vă de durerea cu COMFY SOCKS.

Alătură-te tuturor celor care se bucură deja de o viață mai bună și mai sănătoasă! Nu trebuie să suferiți de dureri de picioare, deoarece acum există aceste șosete confortabile! Aceste șosetele cu compresie sunt foarte confortabile, calmează, masează și întineresc picioarele. Tehnologia de compresie a șosetelor COMFY SOCKS aplică presiune gradată, pentru a stimula circulația și a ajuta la reducerea durerilor și umflăturii pas cu pas! Este momentul oportun să încercați șosetele COMFY SOCKS, cele mai confortabile șosete cu compresie.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha