Te-ai speriat de vremea schimbatoare?
Noi iti venim in ajutor cu pachetul Versace V19.69 Caviar Premium Serum + 2 Creme cu Colagen si Rodie, pentru a te ajuta sa treci peste vremea rece si sa intampini primavara cu un ten stralucitor si sanatos.
Pielea ta sufera atunci cand trece prin perioade de vreme extrema, ajut-o sa le depaseasca prin folosirea cremei V19.69 Colagen si Rodie.
Colagenul ajuta la regenerarea epidermei iar Rodia ii va da stralucirea naturala prin antioxidantii si vitaminele pe care le contine.
Versace V19.69 Caviar Premium Serum este un produs inovativ avand o dubla functionalitate, el poate fi aplicat pe piele pentru o protectie si ingrijire la suprafata dar poate fi consumat si ca supliment alimentar, pentru a actiona din interior.
Astfel aplici o dubla strategie contra imbatranirii premature a pielii!

Schimbarea anotimpurilor ne afecteaza vizibil infatisarea, trebuie sa ne protejam tenul impotriva factorilor daunatori. Poluarea sau chiar si vantul usuca pielea si ii dau un aspect nesanatos.
V19.69 Crema cu Colagen si Rodie cu formula sa speciala este benefica nu doar pentru hidratare dar si pentru regenerarea pielii datorita continutului ridicat de colagen.

Cu totii cunoastem minunata planta de Aloe si efectele sale terapeutice, folosita inca din antichitate, este un ingredient cheie in tratamentele cosmetice si nu numai!
Gelul KRETALOE este un produs esential pentru detoxifierea organismului, datorita concentratiei sale de Aloe Vera, vitamine si calciu, te ajuta la mentinerea unui echilibru fizic si psihic ce te va face sa te simti perfect!