Make-up ul este foarte important pentru fiecare dintre noi femeile si cu siguranta mereu vom cauta acele produse care reusesc cu naturalete sa ascunda imperfectiunile si sa evidentieze trasaturile frumoase.

O baza de machiaj, o paleta de conturing si un iluminator bun, sunt doar cateva dintre secretele machiajului perfect!

Dupa hidratarea corecta a tenului si aplicarea unui SPF corespunzator, o baza de machiaj transparenta iti va proteja pielea si va prelungi cu succes machiajul. Urmatorul pas este fondul de ten cat mai apropiat de nuanta tenului tau, apoi aplicarea in zona ochilor si a micilor imperfectiuni a unui corector iar la final a unei pudre pentru fixare si matifiere.

Conturarea fetei este unul din cele mai puternice instrumente de transformare in machiaj, deoarce jucandu-te inteligent cu umbre si semi-umbre, sculptand anumite trasaturi, poti sa schimbi remarcabil aspectul fetei. Regula de baza in conturing este urmatarea : Ascunzi – intunecam, scoati in evidenta – iluminam.

Pentru realizarea acestei tehnici de conturare avem nevoie de o paleta de conturing de foarte buna calitate, un buretel de machiaj, pensula in unghi si pudra bronzanta. Conturarea poate fi realizata atat cu produse cremoase, cat si cu unele lichide sau de tip pudra. Insa, daca doresti ca machiajul tau sa aiba o acoperire ridicata, de lunga durata, atunci produsele de conturare de tip crema sunt cea mai buna alegere. Noi iti recomandam paleta de contur Joli Joli pe care o gasesti la o super oferta numai pe extramall.ro.

Dar sa vedem ce inseamna contouring-ul: acel procedeu prin care se creaza umbre in anumite zone ale fetei, cu ajutorul unui produs mai inchis decat tenul tau. Un pas complementar tehnicii de conturare este acela de iluminare, ce se realizeaza cu ajutorul unui produs mai deschis cu una sau doua nuante decat tenul tau.

Si tine minte un lucru esential si de baza: procesul de conturare difera in functie de forma fetei !

Daca vei respecta aceste reguli si vei contura corespunzator fata, machiajul va avea un aspect natural si iti va evidentia cele mai frumoase trasaturi, ascunzand micile imperfectiuni inerente.

Hai pe extramall.ro pentru a achizitiona produsele premium ce te vor ajuta sa obtii un ten impecabil si un machiaj ca in reviste!