Planta aloe vera este o specie suculenta de plante din genul Aloe. Acesta creste din abundenta in climatele tropicale si a fost folosit de secole ca o planta medicinala.
Sucul de Aloe vera este un lichid gros din carnea frunzei de aloe vera. Este cunoscută frecvent asupra tratarea arsurilor solare. Dar beți acest elixir sănătos sub formă de suc vă oferă o serie de alte beneficii pentru sănătate.
Sucul de Aloe vera se face prin sfârmarea sau măcinarea întregii frunze a plantei aloe vera, urmată de diferite etape pentru purificarea și filtrarea lichidului. Acest lucru face sucul de aloe vera un supliment alimentar practic.
Planta de aloe este foarte densă în apă, deci este o modalitate ideală de a preveni sau de a trata deshidratarea. Starea hidratată vă ajută să vă detoxifiați organismul, oferind o modalitate de curățare și eliminare a impurităților.
Acest produs este crucial, deoarece rinichii și ficatul sunt responsabili în mare măsură de detoxifierea sângelui. Din acest motiv, trebuie să le mențineți sănătoși.
Consumul de suc de aloe vera ajuta la cresterea continutului de apa din intestine. Cercetările au demonstrat relația dintre creșterea conținutului de apă intestinală și stimularea peristaltismului.
Din aceste motive, Extramall vine cu un produs 100% natural. Sucul Aloe di Creta contine 99% aloe vera si 1% vitamine si minerale.