Mască Revolution Hyaluronic Joli Joli este un produs revolutionar pentru orice tip de ten, fiind bogat in acid hialuronic, vitamine și ingrediente active precum Aloe Vera, Vitamina E, Extract din semințe de Tephrosia Purpurea, Frunza Lespedeza Capitata, Uree și Trehaloză.

Acidul hialuronic este o substanta naturala vitala pentru o piele intinerita, lucrand din interior pentru a mentine fiecare aspect al pielii protejat, reinnoit si hidratat.

Masca Revolution Hylaronic detoxifică pielea, micșorează porii, relaxează, hidratează, oferind în același timp anti-îmbătrânire și reducând semnele de oboseală. Este, cu siguranta, cel mai bun cocktail de ingrediente benefice pentru pielea ta!

Produsele cu acid hialuronic mentin hidratarea optima a oricarui tip de ten, functia principală a acestei substanțe este de a menține țesuturile hidratate. Mai mult, acidul hialuronic stimulează producția de colagen și elastină din organism și le asigură funcționarea corectă. În acest fel se asigură elasticitatea și fermitatea tenului și se previne apariția ridurilor.

Pentru a avea o rutina completa de ingrijire a pielii, este indicat sa se foloseasca produse speciale cu acid hialuronic, pe langa seruri si creme bogate in aceste ingrediente. O data pe saptamana include in rutina ta de infrumusetare si masca Revolution Hyaluronic Joli Joli. Rezultatele nu vor intarzia sa apara!