O plantă foarte populară, aloe vera este cunoscută pentru a avea o gamă largă de aplicații de sănătate care se crede că sunt deja practicate de sute de ani.
Această plantă vine de obicei în trei forme – suc, pudră și gel – dar înainte de a vă decide să o consumați, este mai bine să știți mai întâi avantajele.
Ajută la tratarea constipatiei.
Unul dintre cele mai bune lucruri despre această plantă este faptul că promovează eliminarea corectă a deșeurilor atunci când sunteți constipat. Cu toate acestea, atunci când luați-o ca remediu, nu trebuie să vă așteptați la rezultate instantanee, deoarece va trebui să așteptați aproximativ o oră pentru a face lucrurile să meargă.
Stimulează metabolismul.
Unii profesioniști în domeniul pierderii în greutate încurajează clienții să consume în mod regulat cel puțin 1 ceașcă de suc de aloe vera în fiecare săptămână pentru a stimula metabolismul. Deoarece vă ajută să vă stimulați metabolismul, veți avea tendința de a arde mai multe calorii mai repede decât în mod normal.
Ajută la detoxifiere.
Aloe vera are proprietăți anti-bacteriene, anti-virale și anti-fungice, care vă vor ajuta să vă curățați corpul de substanțe chimice nocive care s-au acumulat în sistemul dumneavoastră.
V-am pregatit un suc 100% natural pe baza de Aloe Vera (99%) plus minerale si vitamine.