Care sunt cele mai bune rimeluri ? Dacă ești în căutarea unui rimel de senzatie, dar nu știi pe care să-l alegi, te putem ajuta noi !

Cum sa alegi cele mai bune rimeluri in functie de tipul genelor

Ti s-a intamplat sa achizitionezi un rimel sub impulsul momentului sau poate influențată de efectul acestuia la prietene sau cunoscute ori de recenzii favorabile? Acest fenomen apare atunci cand nu cumparam produse adecvate tipului nostru de gene!

Groase, rare, drepte, scurte, lungi, curbate.. in functie de caracteristicile acestora, vei alege rimelul potrivit, atat ca si textura, cat si ca perie, pentru a obtine rezultatul pe care ti l-ai propus.

Gene rare si subtiri : rezultatul trebuie sa fie unul de ingrosare si volum, de aceea ai nevoie de un rimel pentru volum cu o perie rotundă sau clepsidra.

Gene scurte: pentru genele scurte si rare recomandăm un rimel multiefect cu pensula clepsidra, pentru a crea, volum si alungire mai mare genelor. Pentru gene scurte, dar groase, rimelurile pentru alungire cu perie în forma de con, vor reuși sa deseneze genele extra-lungi !

Gene groase : Pentru gene groase, dar scurte ,mascara cu efect de alungire este răspunsul! Daca ai, insa, gene groase si drepte, alege un rimel cu pensula curbata, pentru a ridica genele și a le împinge în sus.

Gene lungi: Natura a fost generoasa cu tine si te afli printre norocoase! Practic, îți poți permite luxul de a alege orice rimel, însă cele cu efect de volum si alungire sunt recomandate!

Asa cum ai observat, nu vei avea nicio problema să găsești rimelul care se potrivește cel mai bine genelor tale! Cu toate acestea noi avem o recomandare excepțională pentru tine, un rimel ce va conferi privirii tale puterea de care are nevoie. Noul Rimel Special Edition Joli Joli https://extramall.ro/rimel-special-edition-joli-joli

Performanțele lui vorbesc de la sine, iar în ceea ce privește volumul, curbarea și alungirea genelor, durata și raportul calitate-pret, este de neintrecut de alt produs de pe piața! Rimelul Special Edition Joli Joli realizează, printr-o singura aplicare, gene intense și voluminoase. Periuța cu două fețe, una plată cu care obțineți o separare precisă și a doua pentru alungire maximă, este capabilă sa capteze chiar si cele mai scurte gene si le îmbracă într-o peliculă cremoasa cu efect de volumizare.

Îl puteți folosi în doză dublă, atât pe genele superioare, cât și pe cele inferioare. Pentru un efect și mai mare, curbați întâi genele cu ajutorul unui clește profesional si aplicați doua straturi de mascara Special Edition Joli Joli. Veti obtine instantaneu un volum uimitor, genele

alungite și separate!

Pentru noi, este rimelul must-have pentru orice tip de gene, deoarece le alungeste si le coloreaza pentru un aspect seducator. Il poti comanda la un pret imbatabil, chiar de aici

https://extramall.ro/rimel-special-edition-joli-joli