Acidul hialuronic, o molecula compusă în mare parte din zaharuri, polizaharide, se găsește în mod normal în organismul uman, in tesutul conjunctiv, cartilagii și în piele.

Care este rolul sau? De a menține tesuturile hidratate și de a ajuta la sintetizarea elastinei și colagenului din țesuturi.

Specialistii au descoperit ca pe masura ce inaintam in varsta, productia naturala de acid hialuronic din tesuturi scade cu până la 60%. Acidul hialuronic reușește insa să își ajusteze rata de absorbție în funcție de sezon, varsta, sex sau de nivelul de umezeală la care este expus organismul. Aplicarea cremelor si a serurilor cu acid hialuronic ajuta la refacerea rezervelor hidrice din piele, la protejarea fibrelor de colagen si elastina, iar in timp, la o netezire a liniilor fine și de expresie.

Mastile cu acid hialuronic pot fi folosite saptamanal pentru orice tip de ten, fiind concepute să nu încarce porii si sa ofere hidratare profunda. Recomandarea noastra pentru o piele vizibil mai tanara si mai ferma, este masca Revolution Hyaluronic, pe care o gasiti chiar aici https://extramall.ro/masca-revolution-hyaluronic

Aceasta mască de față revolutionara, contine o cantitate mare de acid hialuronic, vitamine și ingrediente active precum Aloe Vera, vitamina E, extract din semințe de tephrosia purpurea, uree și trehaloză.

Folosita o data pe saptamana aceasta masca ser hidrateaza pielea, micșorează porii, oferind în același timp un aspect de lifting prin reducerea ridurilor și a semnelor de oboseală.