Cine nu a auzit de Aloe Vera? Sau de superbele insule din Grecia? Cine nu iubeste produsele grecesti? Daca ti am spune ca acum exista un produs 100% originar din insula greceasca Creta, ce are nenumarate proprietăți benefice, atât pentru exteriorul corpului uman, cât și pentru interiorul acestuia. Ti-am stranit curiozitatea?

Este vorba despre nimeni altul decat ALOE DI CRETA CURCUMA, elixirul zeilor greci, intr-o formă practică și ușor de administrat.

Sucul de Aloe Vera, bogat in antioxidanți și vitamine, are capacitatea de a ajuta organismul într-o multitudine de moduri, deoarece combina beneficiile uimitoare ale plantei de Aloe vera cu cele tamaduitoare ale Curcumei.

Aloe di Creta Curcuma este util în procesul de detoxifiere, ajutand organismul să își mențină o greutate stabilă. Cum functioneaza? Atunci când organele se afla in parametrii lor optimi și corpul elimină deșeurille din ce in ce mai eficient, nivelul de energie crește, iar metabolismul va fi mult mai accelerat.

Este foarte util persoanelor ce se confrunta cu probleme digestive. Dupa cum bine se stie, aloe vera este un excelent calmant pentru pielea expusa excesiv la soare, această plantă pastrandu-si efectele antiinflamatoare, calmante si asupra stomacului și intestinelor, ajutând în probleme precum arsurile la stomac și constipația. În plus, stimulează secretia biliara si creste capacitatea ficatului de a elimina toxinele.

Curcuma, planta utilizată de peste 4000 de ani, pentru proprietățile sale curative sau alimentare, se foloseste de mii de ani in tratarea gripelor si racelilor, a anemiilor, a alergiilor sau a astmului.

Se consideră că efectele pentru sănătate ale Curcumei sunt deosebit de puternice avand în componența sa substanțe active puternic antioxidante ce combat radicalii liberi, principalii responsabili de deteriorarea membranele celulare.

În plus, curcuma scade în corp nivelul anumitor enzime ce conduc la inflamație. Previne de asemenea formarea de cheaguri de sânge, ce riscă in timp să conducă la infarct sau la atacuri vasculare. De asemenea previne formarea cheagurilor de sange, care pot determina in timp neplaceri cardiovasculare.

Cu alte cuvinte, prin acest produs ii vei oferi corpului tau un complex de antioxidanți, vitamine, minerale și aminoacizi, aliatii de nadejde ai sistemului tau imunitar!