Orice femeie dorește să se simtă frumoasă și fermecătoare în fiecare zi, iar machiajul poate fi arma secreta în atingerea acestui obiectiv.

2023 abunda intr-un podium generos, în care am putut observa atat machiaje naturale, cat și unele dramatice, intense, cu finisaje și texturi ieșite din comun. Sezonul acesta vorbește de marile schimbări de look, este sezonul în care poți să îndrăznești să fii autentică si sigură în forțele proprii!

Analizează bine fiecare tendință și alege-o pe cea care-ți place și pune-o în practică. Indiferent de decizia luată, fardurile de pleoape Joli Joli te vor ajuta sa stralucesti!

Asadar, avem nenumărate tendinte care vă vor permite sa va gasiti cel putin un look preferat, indiferent de preferințe și trăsături. Regula de baza este sa ții cont mereu de tendințele actuale dar, sa le alegi doar pe cele în concordanță cu stilul tau.

Cu siguranță ai o grămadă de idei în ceea ce privește stilul pe care vrei să-l abordezi în acest sezon și din acest motiv suntem alături de tine, cu recomandări potrivite pentru tine! Dar sa vedem care sunt tendintele pentru make-up-ul ochilor în acest sezon:

Fardul strălucitor își menține locul în topul preferințelor și în sezonul 2023. Unii designeri au folosit în completarea outfiturilor culori puternice, vibrante în zona ochilor pentru a crea un efect mai intens look-ului total.

Smokey Eyes, acel machiaj al ochilor creat prin combinația nuanțelor de la nude la cele închise și saturate, accentuează expresivitatea ochilor și da senzualitate purtatoarei. Caracteristicile sale includ culori intunecate, cum ar fi negru, burgund, maro inchis, gri, precum si accente metalice de argintiu sau auriu.Te invităm să faci cunoștință cu fardurile Joli Joli ce se adaptează cel mai bine necesităților tale. https://extramall.ro/fard-de-pleoape-lichid-joli-joli

O alta tendinta a anului 2023 este așa numintul coquette makeup, un stil de machiaj inspirat din anii 1920-1930, cu accente feminine, llinii fine si forme delicate, în culori pastelate și nuanțe de nude sau roz prafuit.

Fardurile în nuanțe metalizate, neobișnuite, dar extrem de atractive, se potrivesc perfect pentru femeile care preferă să iasă mereu în evidență și pentru iubitoarele stilului metalic.

O nouă tendință a anului 2023 este aceea de accentuare a ochilor pe pleoapa inferioară, pentru un machiaj mai neobișnuit și îndrăzneț. Tehnica presupune folosirea unor nuanțe vibrante de violet, verde, albastru, fucsia ce adauga machiajului energie si profunzime.

Ai citit bine pana aici! Anul 2023 face loc cu surle si trambite nuanțelor de fard indraznete, așa ca îndrăznește si tu cu fardurile lichide Joli Joli, care te vor ajuta sa creezi un make up elaborat, accentuat si profesional. Le poti achizitiona chiar de aici la un pret fabulos https://extramall.ro/fard-de-pleoape-lichid-joli-joli