Sarmalele, un preparat tradițional românesc extrem de apreciat, destul de complex, dar si extrem de gustos. Pot fi preparate de gospodine într-o multitudine de feluri, in foi de vita, de varza, mai mari , mai mici etc. Foarte mulți bucătari consideră că rețeta și mai ales modul de împăturire a sarmalele sunt secretele unui preparat reușit.

Din rețeta de sarmale tradiționale nu trebuie să lipsească varza murată, carnea, orezul, ceapa condimentele si secretul numărul 1 al gospodinelor, SARMAROLLl!

Indiferent de umplutura sau învelișul sarmalelor partea cea mai neplăcută, plictisitoare și mai grea este reprezentata de împachetatul sarmalelor! Însă, din acest moment timpul de preparare al gustoaselor sarmale scade la jumate! Da, da, ai auzit bine! Munca istovitoare de impaturire a sarmalelor este preluată și executată cu măiestrie de către SARMAROLL, astfel incat preparatul acestora va devina ușor și rapid, ca o joacă de copil.


Cum functioneaza Sarmaroll?

Modul în care preparatele sunt împăturite are rolul de a asigura ca toate aromele sa se întrepătrunda, astfel incat gustul lor sa fie cel puțin la fel de intens precum aspectul acestora!

Poziționați foaia de varză sau de viță în mijlocul aparatului, adăugați umplutura în interior și apoi acționați maneta! În următoarea secundă veți avea o sarma perfect împăturită, densă și gata de adăugat în oală.

Și nu trebuie sa va opriti aici! Cu ajutorul eficient al lui SARMAROLL puteți, de asemenea, să pregătiți pachetele de primavara, coltunasi, saraili și chiar delicioasele baclavale sau orice preparat care necesită o împăturire sau rulare!

SARMAROLL este atat de usor si simplu de folosit in bucatarie, încât va deveni cu ușurință una dintre cele mai dorite și plăcute ustensile. Achizitioneaza-l si tu alaturi de un set de cutite profesionale, ce va vor usura munca in bucatarie! Comanda-le chiar de aici, la un pret de neratat: https://extramall.ro/oferta_pachet_sarmaroll_set_profesional_cutite_queen_sarmaroll_cadou?search=sarmarol&description=true