Stii care este cel mai popular si mai bine vandut produs de make up? Da, te-ai gandit bine, RUJUL! El este vinovatul care transformă instant look-ul unei femei, fiind un accesoriu ce nu lipseste din poseta acesteia si de cele mai multe ori unul singur nu este de ajuns.

De accea venim in intampinarea, ta cu o oferta imbatabila oferindu-ti la orice ruj Lipstick Rotten Apple, inca un ruj cu effect 3 D CADOU la numai 29 ron!


Rujul Rotten Apple ofera o culoare intensă, bogata cu un efect mat de la prima aplicare si o senzație catifelata pe buze.

Rujurile Love Vibes au o durată de 24 de ore, care depășește orice limită de rezistență, fiind rezistent ata la apa, cat si la transfer. Formula lor îmbunătățită oferă buzelor o culoare intensă și vibranta si o senzație unică de confort.


Rujul cu efect 3D ofera buzelor, prin compozitia cremoasa, un aspect elegant, delicat si o culoare rezistenta. Inca de la prima aplicare buzele sunt moi si netede, avand un usor aspect lucios si efect 3D.

Este un produs inovator ce contureaza buzelor o definire perfectă, în timp ce culoarea intensă accentuează frumusețea acestora, pentru a oferi un look spectaculos potrivit unei femei elegante și încrezătoare. Si ceea ce este cel mai important este ca vi-l oferim cadou!