Toate doamnele și domnișoarele își dores un make up asemanator celui realizat de profesioniști,. Pentru aceasta exista cateva trucuri si tipsuri esentiale, ce ne ajută să obținem efectul dorit atunci când ne machiem singure

Printre acestea se numără următoarele:

Demachierea optima a tenului

Pasul de baza pentru un machiaj frumos si luminos este curățarea corecta a tenului. Si în cazul produselor demachiante, ele trebuie alese atent, destinate tipului de ten si problemelor aferente acestuia.

In cazul unei demachieri incorecte, tenul nu va fi curatat optim, acesta încărcandu-se prea tare atunci când aplicăm produsele de make up, rezultand un aspect foarte incarcat si un make up ce nu va rezista în timp. De aceea noi iti recomandam un produs demachiant extrem de eficient , sub forma unei spume ușoare de curățare pentru față, potrivită pentru toate tipurile de ten . O gasesti la un super pret chiar aici. https://extramall.ro/spuma-de-curatare-a-fetei-cu-mucus-de-melc


Hidratarea corectă a tenului


Poate pasul esential pentru un machiaj impecabil si cu un aspect perfect este hidratarea tenului.


Așadar, este foarte important să hidratăm bine pielea, cu ceva timp înainte de aplicarea produselor de make, pentru a acorda timp serurilor si cremelor să se absoarbă optim in piele.

Un combo eficient si extrem de affordable il gasim pe extramall.ro: Serul Kochalis Joli Joli un ajutor eficient in mentinerea elasticitatii pielii, menținând-o hidratată și tanara si crema de zi lifting Versace19V69 , intens hidratantă ce poate deveni si o excelenta baza de machiaj.

https://extramall.ro/crema-de-zi-lifting-cu-caviar-rosu-versace19v69-italia-ser-reparator-cu-extract-de-melc-snails-kochliasBaza de machiaj

Poate secretul nespus de multi make up artisti este aceasta baza de machiaj. De ce este aceasta importanta? Ca sa reziste mult timp, produsele de make up au nevoie de o baza de machiaj. Inainte de aplicarea fondului de ten si a fardurilor de pleope, alege o crema intens hidratanta ce poate tine loc de baza de machiaj, sau un produs special creat pentru acest scop care poate ascunde imperfectiunile si ajuta machiajul sa reziste cat mai mult.Rolul primerului sau bazei de machiaj pentru ochi este acela de a prelungi durata machiajului, de a-i oferi o rezistenta mai mare pe durata intregii zile.


Si alegerea primerului potrivit se face in functie de tipul de ten. Astfel un ten gras sau moxt are nevoie de o baza de machiaj matifianta ce va absorbi excesul de sebum si va crea o pelicula protectoare pentru fata. Un ten uscat va necesita o baza de machiaj hidranatanta ce ofera luminozitate si acel aspect sanatos pielii.


Pentru ochi exista baza speciala de machiaj ce permite aplicarea acesteia foarte usor, ajuta la fixarea fardului de pleoape si la mentinerea acestuia intact ore intregi.

Aplicarea primerului pentru ochi se realizeaza fie cu pensula, fie cu ajutorul unui burete sau cu mana.


Iti recomandam baza de machiaj Magic drop joli joli ce este transparenta si folosita in combinatie cu paletele de fard de pleoap creează nuanțe unice, dând în același timp un efect stabil si de durata.

Protejează împotriva factorilor nocivi de mediu. Nu irită pielea și este potrivita pentru orice tip de ten. O gasesti la sales chiar aici. https://extramall.ro/magic-drop-joli-joli