Keratina, uleiul de argan, proteina de grau si silkgelul sunt ingredientele de baza al celui mai nou sampon de curățare La Parie SILKGEL. Părul tău va deveni mult mai rezistent, mătăsos, bucurându-se în același timp de hidratare, protecție și strălucire.


Dar ce este Silkgel si cum actioneaza el? Silkgel formează o peliculă care oferă protecție naturală și respirabilă pielii și părului, acționand ca o barieră împotriva atacurilor externe, cum ar fi poluarea, razele UVA, UVB, bacteriile etc.


Samponul La Parie Silkgel protejează în mod natural părul de murdărie și decolorare și repara daunele termice, avand un efect protector si împotriva efectelor negative ale vopselei de păr.


Uleiul de argan din compozitia sampoului La Parie redă hidratarea și strălucirea părului uscat și deteriorat, ajutand la ameliorarea mâncărimii cauzate de mătreața. Un alt beneficiu adus firului de par prin folosirea contanta a samponului La Parie este întărirea eficienta a rădăcinilor părului, preveinind astfel căderea părului, transformandu-se intr- un aliat ideal pentru tratarea căderii părului.


Keratina, un alt ingredient activ al Samponului La Parie Silkgel poate avea efecte uimitoare asupra părului. Pentru părul fragil sau deteriorat, produsele cu keratina refac și protejeaza proteina naturală a keratinei părului, inversând astfel o parte din daune și prevenind uzura ulterioara.

Cu alte cuvinte, acest sampon La Parie Silkgel are capacitatea uimitoare de a îmbunătăți dramatic elasticitatea părului, oferindu-i părului un aspect mai sănătos.

LA PARIE SAMPON SILKGEL hidrateaza, hraneste, regenereaza si protejeaza orice tip de par!