1. Hidrateaza-te
Hidratarea este ingredientul cheie pentru a avea un corp sanatos. Unii dintre noi uitam sa bem apa din cauza agitatiei din timpul zilei de la locul de munca sau de acasa, dar acest obicei nesanatos poate avea efecte grave pe termen lung, de aceea este recomandata hidratarea cu rigurozitate.
Un organism hidratat se va putea observa si prin piele, aceasta reflectand exact starea de bine a intregului corp. O piele hidratata va fi luminoasa si elastica!


2. Practica sportul preferat
Un alt element esential pentru un stil de viata sanatos este activitatea fizica ce trebuie efectuata, daca nu zilnic, macar de cateva ori pe saptamana. Daca duci o viata sedentara, acest lucru se va reflecta direct in starea ta de sanatate si apoi in starea de spirit. Sportul este sanatos atat pentru corp, cat si pentru minte, de aceea este recomandata activitatea fizica zilnica.


3. Dormi macar 7 ore pe noapte
Somnul este modalitatea organismului de a-si incarca bateriile, de aceea este atat de important sa ne odihnim. Lipsa de somn duce la lipsa de concentrare, la senzatie de ameteala, dureri de cap sau senzatie de slabiciune.


4. Ai grija ce mananci
Mesele regulate sunt calea spre un corp sanatos. Consumul de fructe si legume iti va aduce aportul de vitamine necesar organismului. Daca simti ca nu asimilezi vitaminele din alimente si ai nevoie de un supliment alimentar, noi iti recomandam Kretaloe Juice. Un produs natural ce are la baza planta de Aloe, ingredient minune pentru piele si corp.

5. Invata cand sa iei pauza
Cand simti ca esti prinsa in agitatia de zi cu zi de la locul de munca sau de acasa, invata sa te detasezi si sa iei o pauza. Orice problema are o solutie si orice situatie se rezolva cu calm si cu mintea limpede.