Menu
Your Cart

Aparat de aer condiționat Coolform Mini +Set 2 Filtre Cadou

Aparat de aer condiționat Coolform Mini +Set 2 Filtre Cadou
Nou -67 %
Aparat de aer condiționat Coolform Mini +Set 2 Filtre Cadou
Această ofertă se încheie în:
Day
Hour
Min
Sec
99,00 Lei
299,00 Lei
Fără TVA: 99,00 Lei

Descriere:

Aparatul Coolform Mini este portabil, eficient din punct de vedere energetic și ieftin. Este suficient de puternic pentru a răci orice zonă din casa și nu consumă mult de loc, este prima data cand puteti lua cu dumneavoastra propriul aparat de conditionat oriunde a-ti merge. Gata cu transpirația nu mai trebuie sa va chinuiți sa adormiți acum vă puteți răcori dormitorul,sufrageria sau bucataria.

Este perfect pentru birou pentru terasă sau chiar in aer liber. Nu necesită instalare pur si simplu adaugați apă rece si apoi il porniți. Căldura sufocantă din timpul verii este foarte greu de suportat și poate pune in pericol sănătatea, iar aparatele de aer condiționat sunt foarte costisitoare si ventilatoarele doar vantura aerul cald. Vă prezentăm revoluționarul Coolform Mini Aircon. Este cea mai bună soluție pentru tine ca să te racorești tot timpul anului.

Aparatul CoolForm Mini este mic compact si usor de utilizat ,se poate utiliza oriunde fara a ocupa mult spatiu.


Detalii tehnice:

- Adaptor de alimentare de 6V și 500 mA (nu este inclus)

- Sau 4 baterii LR14 (C) 1.5V (nu sunt incluse)

ATENȚIE: Nu utilizați aparatul în zone umede (de ex. Baie) sau uleios (de exemplu bucătărie), deoarece umiditatea și praful sau depunerile uleioase pot deteriora mecanismul. Nu scufundați niciodată aparatul în apă sau alte lichide. Nu folosiți niciodată aparatul în alt scop decât unul descrise în acest manual de instrucțiuni.


PIESELE APARATULUI:

- Acoperire

- Priza adaptorului

- Comutator pornit / oprit

-Compartimentul pentru baterii

- Fâșii absorbante

- Ventilator

- Rezervor

- Întrerupător de intensitate


Mod de utilizare:

- Așezați aparatul pe o suprafață plană și stabilă.

- Scoateți capacul

- Scoateți rezervorul de apa. Deșurubați capacul. Umpleți rezervorul cu apă foarte rece(maxim 400 ml) și înșurubați capacul înapoi.

• Pentru o răcire mai eficientă, răciți apa în congelator. Umpleți o sticlă cu apă și lăsați-o să se răcească în congelator, dar asigurați-vă că apa nu îngheţa.

IMPORTANT. Nu așezați rezervorul de apă în frigider sau congelator (acesta se pote fisura sau deteriora). Dacă apa îngheață, nu veți putea umple rezervorul.

• Pentru a aroma aerul, adăugați câteva picături de esență în apă.

- Înlocuiți rezervorul cu fața în jos și asigurați-vă că acesta este corect poziționate. Apa va fi filtrată în tava inferioară și va fi absorbită de benzile absorbante (5).

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha