3 perne cu microfibre tratate cu Aloe Vera

  • Livrare rapidă

    Oriunde în România
  • Plata online securizată

    Datele tale sunt mereu în siguranță
  • Calitate asigurată

    Distribuim doar produse 100% autentice

189.00 lei 690.00 lei

Stoc epuizat

Caracteristici

Confort de neegalat, oferit de compoziția din microfibră din aloe vera, care vă menține corpul drept în timpul somnului, mușchii relaxați și coloana vertebrală într-o poziție corectă

Descriere

Perne cu Microfibre tratate cu Aloe Vera x 3

70 x 50 x 15 cm (Lungime x lăţime x înălţime)

Nu te odihnești noaptea și ai un somn agitat? Te trezești transpirat și ai iritații pe față? Te plângi de dureri de gât și ești obosit în timpul zilei? Ți se reproșează că sforăi? Ai de multe ori senzația că perna ta scumpă te incomodează și adormi greu din această cauză? Te culci mai târziu, pentru că pierzi timp așteptând ca măștile protectoare și hrănitoare pentru ten să-și facă efectul? Te așteaptă o zi încărcată și nu știi ce să mai faci, pentru a te odihni așa cum trebuie? Vă prezentăm perna cu microfibră tratată cu aloe vera: soluția simplă care va face ca expresia ,,Somn ușor!” să devină realitate!

– Confort de neegalat, oferit de compoziția din microfibră din aloe vera, care vă menține corpul drept în timpul somnului, mușchii relaxați și coloana vertebrală într-o poziție corectă
– O atingere plăcută, mai mult decât mătăsoasă, grație țesăturii din microfibră din aloe vera, care este de două ori mai fină decât mătasea.
– permite aerului să circule liber, păstrează o temperatură plăcută și constantă și nu reține transpirația. Este hipoalergenică și are proprietăți antimicrobiene.
– Nu se deformează, nu permite formarea cutelor și vă susține corpul eficient în timpul somnului, dar și atunci când citiți sau vă uitați la televizor. și atunci când citiți sau vă uitați la televizor.
– O puteți curăța oricând direct în mașina de spălat, fără să-și piardă calitățile.
– Are o husă specială inclusă și o puteți lua oriunde cu dumneavoastră.

Imaginați-vă: vă puteți curăța tenul câteva minute, înainte de culcare, sau puteți aplica o mască protectoare și hrănitoare, dar veți pierde timp, așteptând ca aceasta să-și facă efectul. Cum ar fi ca pielea și părul dumnevoastră să fie în contact cu țesătura tratată cu aloe vera în fiecare noapte?!? Practic vă veți bucura de un somn adânc, odihnitor, iar tenul și părul dumneavoastră se vor bucura ore întregi de atingerea protectoare și vindecătoare a țesăturii speciale tratate cu aloe vera. Cei care folosesc deja perna vă pot spune mult mai bine.

0.0/5
0 review-uri
0
0
0
0
0

Momentan nu sunt review-uri.

Numai clientii autentificati care au cumparat acest produs pot lasa un review.